matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
wiktor:
jak zrobić takie zadanie ? 100
1+log5
9 gru 20:14
Godzio:
100
1 + log5
= 10
2 + 2log5
a
b + blog
a
c
= a
b
* a
blog
a
c
= a
b
* a
log
a
c
b
= a
b
* c
b
= ...
9 gru 20:17
Jacek:
9 gru 20:20