zróbcie mi to zadanie tylko szybko proszę
patka:
2√3
3
9 gru 19:00
patka: 2√3 w ułamku podzielić to przez 3
9 gru 19:02
M4ciek: | 2√3 | |
| prosze  |
| 3 | |
9 gru 19:02
patka: a jak to obliczyć
9 gru 19:04
M4ciek: A co tu chcesz obliczac

Chyba ,ze przyblizyc chcesz
9 gru 19:05
Tragos: wstukać w kalkulatorze?
9 gru 19:05
patka: mam obliczyć wysokość trójkąta równobocznego z tymi liczbami
9 gru 19:06
M4ciek: No to odp. jest :
9 gru 19:10
Tragos: a może coś dokładniej

najlepiej to przepisz całą treść zadania
9 gru 19:10
patka: obliczy mi ktoś
9 gru 19:11
patka: oblicz wysokość trójkąta równobocznego o boku podanej długości no i liczba jest odana
9 gru 19:15
M4ciek: To podaj liczbe
9 gru 19:16
slawi: h=a√32
h=2√33√32=1
9 gru 19:43