matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
Gwiazdka :
Określ dziedzinę i miejsca zerowe funkcji y= u {x
2
+1}{x
2
−1} y= p {x
2
}{ (x+1)
2
y=
x
p {x+7
]
9 gru 15:02
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/156.html
9 gru 15:03
Gwiazdka :
pierwsze D=R/ {1} ?
9 gru 15:11
Godzio:
a −1 ?
9 gru 15:12