matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całki
motka54:
ln(arctgx)
∫
dx
1+x
2
poprosze o jakis pomysł
9 gru 00:32
aga116:
t=arctgx
9 gru 00:34
sushi_ gg6397228:
przez czesci
1
u'=
v= ln (arctg x)
1+x
2
9 gru 00:35
motka54:
a mogłbyś bardziej rozpisac bo nie wiem jak to z dzielenia zrobić
9 gru 01:13