matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Gary:
Rozwiąż równanie: (8x-15-x
2
)*(x-3)=0 z góry dzięki za pomoc
16 sty 20:40
lisek:
(8x-15-x
2
)*(x-3)=0 (x-5)(x-3)(x-3)=0 x=5 v x=3
16 sty 21:35
Gary:
Dzieki za odpowiedz
16 sty 21:56