matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak z tego wyliczyć lambde ?
Gumijagoda:
1/λ=0,82305*10
7
jak z tego wyliczyć lambde ?
8 gru 20:21
sushi_ gg6397228:
1
λ=
0,82305 * 10
7
8 gru 20:24
dero2005:
λ = 1,214993*10
−7
8 gru 20:30