matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zgóry dzięki
foczek:
cz pomoże mi ktoś rozwiazać zadanie −5x4+3x3+14x2=0 4x3−14x2+6x−21=0 6x3+6x2−3x−3=0 x5−6x4−40x3=0
8 gru 20:01
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1691.html
8 gru 20:03