matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pOmOcY
Hellboy:
dlaczego (
1
2
)
2
+(
1
2
)
1
równa się
3
4
. Proszę niech mi to ktoś rozpisze bo nie kumam
8 gru 19:49
sushi_ gg6397228:
https://matematykaszkolna.pl/forum/68791.html
nie zasmiecaj forum
8 gru 19:51
Eta:
nie potrafisz dodać ułamków
?
1
1
+
= .........
4
2
8 gru 19:54
aga116:
1
1
1
2
1
1
1
1
2
3
(
)
2
+(
)
1
=
+
=
+
=
+
=
2
2
2
2
2
4
2
4
4
4
8 gru 20:00