matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż układ
Anka:
Rozwiąż algebraicznie i graficznie układ równań: |y+1|=2x+4 y=|x|−3 jakie przyjąć założenia?
8 gru 18:15
weronika:
−2x+y=−1 x+y=8
14 maj 12:25
aniabb:
rozwiązaniem jest x=−2 y=−1
14 maj 12:35