matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Podaj miarę
Magda:
Podaj miarę kąta jaki tworzy wykres funkcji liniowej f z osią x, gdy: a) f(x)=
√
3
x+{3} b) f(x)=x+4
√
3
c) f(x)=
x+1
2
7 gru 22:42
Magda:
7 gru 22:49
Mateusz:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1212.html
7 gru 22:52