Dwumian Newtona
Tomek: Potrzebuję pomocy
Stosując wzór Newtona oblicz:
a) (√3+√6)5=
b) (2√2−1)4=
Dziękuję z góry.
7 gru 19:18
Tomek: Przepraszam pomyłka
a) (√3+√6)5=
b) (2√6−1)4=
7 gru 19:25
Grześ: łatiwzna
7 gru 19:30
Tomek: Jak łatwizna to rozwiąż
7 gru 19:38
artex: tylko do wzoru...
7 gru 19:40
Grześ: nie podszywać się pode mnie, kto pisze pod nickiem Grześ
7 gru 19:40
Grześ: To nie mój post

7 gru 19:41
Maniakps2: (√3+√6)5=(√3+√6)3*(√3+√6)2=
Z tym ze chyba palenlem glupote bo nie zastosowalem wzoru newtona ale moze sie przyda
7 gru 20:56