matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres funkcji wymiernej y=x^2/(x-2)
Desperacja:
Czy ktoś potrafi narysować wykres funkcji y=x
2
/(x−2) albo y=x
2
/(x+1) proszę o pomoc bo nie wiem jak to rozpracować
7 gru 15:04
Desperacja:
Znajdzie się Ktoś
?
7 gru 16:42