matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potrzebuje rozwiazania do tych zadań
justyna:
usuń niewymiernosc z mianownika b) √2*(√2+3) −−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−=... (√2−3)*(√2+3) c)3√5 3√5 −−−−−−−− = −−−−−−−−−−−−= √5*√5 √5*5
7 gru 10:50
justyna:
prosze podajcie wyniki do tych zadan
7 gru 10:52