matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kto sprawdzi ?;P
kon:
sprawdzi ktos
https://matematykaszkolna.pl/forum/kwadratBordowy.gif
rozwiąz nierównosc: −2(x−2)(5−x)>badz =0 x−2=0 5−x=0 x=2 x=5 i co dalej by było ..
6 gru 23:46
elwira91:
i dalej strzelasz wykresik
6 gru 23:47
kon:
m to + n to − &−nieskonczonośc (−& do 2, 5 do&) chyba ok
6 gru 23:54
kon:
aha łuk w plusach miał byc...tzn po prawej stronie osi "y"
6 gru 23:55
kon:
kurcze wgl osi y nie ma byc
6 gru 23:57