matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisz w postaci przedziału
martyna:
D = { x∊R: x<
2
2
∧ x>
3
5
∧ x >
8
15
}
6 gru 22:25
bardot:
9
8
D= { x∊ℛ : x<1 ∧ x>
∧ x>
}
15
15
9
8
D=(−
∞
;1) ∩ (
;
∞
) ∩ (
;
∞
)
15
15
teraz powinnas dac rade
6 gru 22:29
martyna:
Dziękuję
6 gru 22:34