matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
Sylwek:
log
2
(log20+log5) = ?
6 gru 20:01
Tomek.Noah:
lg20+lg5=lg(20*5)=...a log
2
a
6 gru 20:04
Sylwek:
5?2?1?0? takie odp są
6 gru 20:06
Tragos:
log
2
(log20+log5) = log
2
(log100) = log
2
2 = 1
6 gru 20:07