Pomocy!
Anna: Wiadomo, że x0,1205=6. Wtedy x0,3615 równa się?
6 gru 19:31
Anna: Pomoże ktoś?
6 gru 19:41
Grześ: 216 wynik

6 gru 19:43
Mateo: nie jestem pewien ale albo 18 albo 216
bo albo liczysz że x0,1205= 1/3 x0.3615= 6*3=18
Albo (x0.1205)3= x0.3615= 63=6*6*6=216
ale nie jestem pewien wiec lepiej poczekaj na kolejne wpisy
ale ogólnie byłbym za tą drugą wersją
6 gru 19:43
nikka: x0,3615 = (x0,1205)3 = 63 = ...
6 gru 19:43
ArekB: 6*6*6!
6 gru 19:45
Grześ: 6*6*6!=6*6*6*5*4*3*2*1
Uważaj na oznaczenia, bo 6, to co innego niż 6!
Hihihi


Ale żart
6 gru 19:46