matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyc logarytm
magda:
blagam pomocy jak najszybciej jak mozliwe log100 log0,1 log
2
1/2
6 gru 10:56
tadaaa:
loga to log
10
a z definicji logarytmu log
a
b = c ⇔ a
c
= b
6 gru 11:39
fajnyrobak:
log100=2 log0,1=−1 log1/2=−1
6 gru 12:11