matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zadanie nr 2 ;p
qwerty:
czy mógłby również ktoś to sprawdzic Zaznacz na osi liczbowej zbiór a)A ={x : x∊R ∧ x ≥2} b)B={x : x∊R ∧ 0<x<3} c)C={x : x∊R ∧ x < −1} d)D={x : x∊R ∧ −1≤ x <1} czy dobrze
5 gru 17:50
mac:
Dobrze
5 gru 17:52