FIZYKA
POMóżCIE!!: Mam wykreślić zależność I = f(r) przy U = const. Jak to zrobić na osi?
Dane: U = 2V , r= 20cm , I = 2,08 mA
5 gru 14:57
POMóżCIE!!: 
?
5 gru 15:19
Jack:
Znasz zaleznosc pomiedzy r oraz I? Bo z tych danych mozesz wyznaczyc jeden punkt.
5 gru 15:23
POMóżCIE!!: mam 3 pomiary, tylko wytłumacz mi jak to ma wyglądać
5 gru 15:35
Jack:
na osi OX znaczaczasz r, a na osi Y wartość czyli I.
Np. dla r=3 oraz I = 10 zaznaczysz na osi X liczbę 3, a na OY liczbę 10 (otrzymasz punkt o
współrzędnych A=(r,I)=(3,10)
5 gru 15:38