matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
h
Mariolka13:
Oblicz:
4
√
80
/
4
√
5
(
1
27
)
2
3
ten ułamek 2/3 to jest jako potęga
4 gru 23:14
Eta:
80
1/ =
4
√
=
4
√
16
=.......
5
4 gru 23:24
Mariolka13:
to będzie 16 do potęgi
1
4
?
4 gru 23:29
Eta:
4
√
16
= 2 , bo 2
4
= 16
4 gru 23:30