matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisz w postaci potęgi liczby 2
Mariolka13:
2
6
√
4
3
4 gru 20:35
mila:
musisz się wzoró nauczyc ( a
n
)
m
=a
n*m
4=2
2
4
3
=(2
2
)
3
=2
6
2*
6
√
2
6
=2*2=2
2
(
6
√
2
6
=2)
4 gru 21:12