matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
postac ogolna funkcji liniowej
Alicja:
Funkcja Liniowa: Dla podanej funkcji y=5−2x zapisz funkcje w postaci ogolnej
4 gru 20:23
Święty:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1213.html
4 gru 20:24
Gustlik:
y=5−2x 2x+y−5=0
5 gru 01:03