matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help . opis graficzny
maaartaa:
Opisz graficznie x
2
≥2x
4 gru 19:52
mila:
zrób dwa wykresy w jednym układzie współrzednych y=x
2
i y=2x i zobacz dla jakich x(argumentów ) y(wartości funkcji) y=x
2
są wieksze od y=2x
4 gru 20:15