matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o sprawdzenie i pomoc w rozwiązaniu
R.o.zumek:
tg
x
2
= −1 tgx= −1 = −
π
4
+ kπ
x
2
= −
π
4
+ kπ /*2 x= −
π
2
+2kπ dobrze ?
cosx
1+ tgx
= 0
3 gru 19:02
R.o.zumek:
pomoże ktos ?
3 gru 19:19