matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podaj funkcje odwrotną
aga:
y=(x+1)
3
2 gru 21:14
werka:
Wzór skróconego mnożenia na początek
2 gru 21:16
aga:
a potem co?
2 gru 21:18
sushi_ gg6397228:
3
√
y
= x+1
3
√
y
−1=x funkcja odwrotna
3
√
x
−1=y
2 gru 21:32