matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
miśko:
π
Wektory u i v tworzą kąt φ=
. Wiedząc, że /u/=1 i /v/=2 (nad v i c sa strzalki).
3
obliczyć a*b, /a/,/b/ , jeśli a=3u−v, b=u+2v wszedzie tutaj sa stzralki na gorze
2 gru 19:16