matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
astral:
wymyslilem takie coś z trygonometrii: oblicz cos820 rozwiazalem to tak : cos(720+100)=cos(2*360 + 100)= cos100 = cos(90+10) = −sin10 dobrze?
2 gru 18:21
Eta:
tak
2 gru 18:23
astral:
thx
2 gru 18:29