matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie logarytmoiczme
pomocy:
log3(log0,5 x+1)=0 jak to rozwiazac
2 gru 16:56
Eta:
czy ma być tak: log
3
[ log
0,5
(x+1)]=0
2 gru 17:06
pomocy:
tak tak
2 gru 19:37
Grześ:
x=−0,5
2 gru 19:40