2 gru 16:41
Eta:
Napisz tu posty np: po dwa zadania
zawsze ktoś Ci pomoże i Inni też skorzystają
2 gru 16:58
Kejti: "ładny nick".. ;>
w e) i d) wyłącz wspólny czynnik przed nawias, powinno się rozjaśnić co nieco.
2 gru 17:41
kejtin: Tak to juz zrobilam

Z9 i Z10.. tu potrzebuje pomocy..
Z10a zrobilam, nie umiem natomiast zamieniac podstawy logarytmu...
2 gru 19:02
kejtin: Zadania ktore mi zostaly do zrobienia:
log23x − log3x3+2=0
log16x+log4x+log2x=7
log(2x−4x)−log8=log(2x−1−14)
logx(x2−3)−logx(x−1)>1
2 gru 19:13
2 gru 19:18
kejtin: nie jako zwykly ulamek
2 gru 19:22
kejtin: i faktycznie mamy fajny nick
2 gru 19:24