Hiperbole
Tatar: Naszkicuj wykres podanej funkcji. Wskaż liczbę dla której funkcja ta nie jest określona. Dla
jakiej wartosci a równanie f(x) = a nie ma rozwiązania?
Podam jeden przykład mogli byście mi na podstawie tego wyjaśnić jak to się robi

?
1 gru 23:35
think: | | 1 | |
później przesuń go o wektor [−3, − |
| ] |
| | 7 | |
standardowo nie ma rozwiązania y = stała odpowiedzialna za przesunięcie 'góra dół' czyli dla
1 gru 23:48
Tatar: danke
2 gru 00:29
bombadr: y= x+2 P(−4, −2)
wykres funkcji
24 mar 21:47