matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadania na zbiorach.
mil:
wyznacz wszystkie liczby naturalne i całkowite, które należą jednocześnie do przedziału: A = (−6,4] B = (−3,7) dziękuję za pomoc.
1 gru 18:02
M:
25 mar 13:42
Podstawy Geometrii:
A=(−6 4] B=(−3,7) A∪B=(−3,4) x={−2,−1,0,1,2,3,4}
25 mar 14:37