matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
,,,
dili:
przepraszam czy wie ktoś jak wyznaczyć b? log
2
b=5
30 lis 22:50
Ani:
log
a
b=c → a
c
=b a=2 b=? c=5 5
2
=?
30 lis 22:53
dili:
aaa... dziekuje
30 lis 22:53
mila:
2
5
30 lis 23:59