Prawd.
Kaja: Prawdopodobienstwo zdarzenia A jest 7razy mniejsze niż prawd. zdarzenia przeciwnego do
zdarzenia A.
Wobec tego prawdopodobienstwozdarzenia A =?
30 lis 22:13
Marcin W: P(A)*7=P(A')
P(A)*7=1−P(A)
wylicz P(A) i już
30 lis 22:14
Eta:
7P(A)= P(A')
7P(A)= 1 − P(A)
8P(A) =1
P(A)=.......
30 lis 22:16
bardot: P(A')= 7 P(A)
P(A')=1−P(A) ; P(A)=1−P(A')
1−7 P(A) = P(A)
8 P(A) = 1
30 lis 22:17
Marcin W: I MAMY 3 ROZWIAZANIA TAKIE SAME

AŻ MIŁO
30 lis 22:19
mARCIN w: choc wystarczyloby jedno
30 lis 22:19
Kaja: Jej, dziękuje! Sprawdzam, sprawdzam i coraz częściej wychodzą mi dobre odpowiedzi. Mam
nadzieję, ze na sprawdzanie dostanę te zadania właśnie.
Dzięki raz jeszcze!
30 lis 22:26