matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY
sabi:
dane sa zbiory A=(−1;3>, B=(1;8) C=(0;∞) wyznacz zbiory AuC ,A∩B, C−B
30 lis 21:41
Marcin W:
A∪C=(−1,+
∞
) A∩B=(1,3> C−B=(0,1>∪<8,+
∞
)
30 lis 22:18