matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PRAWDOPODOBIEŃSTWO
qwerty:
Przy danych P(B)=
13
20
, P(A)=
5
8
,P(A część wspólna B)=
1
4
.Oblicz P(A/B)
30 lis 20:02
magda:
podaj wzór na P(A\B)
30 lis 20:12
qwerty:
Nie ważne już zrobiłem
30 lis 20:18