a + b + 2c = 2s ⇒ a + b = 2s − 2c
| h | √3 | |||
sin60o = | ⇒ h = | * c | ||
| c | 2 |
| a + b | 2s − 2c | √3 | √3 | |||||
P = | * h = | * | * c = | (sc − c2) = | ||||
| 2 | 2 | 2 | 2 |
| √3 | √3 | |||
= − | c2 + | sc | ||
| 2 | 2 |
| 1 | ||||||||||||
cw = | = | s | |||||||||||
| −√3 | 2 |
| ||||||||
cos60 = | ⇒ c = a − b | |||||||
| c |
| 1 | ||
a − b = | s + | |
| 2 |
| √3 | √3 | 1 | 1 | √3 | 1 | |||||||
P = | (sc − c2) = | * ( | s2 − | s2} = | * | s2 = | ||||||
| 2 | 2 | 2 | 4 | 2 | 4 |
| √3 | ||
= | s2 | |
| 8 |