matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
d
karolajn:
Mamy wykazać czy funkcja jest malejąca itd. przykłady f(x)=3x+5 h(x)=−2x+3 g(x)=x+1 Czy h(x) i g(x) to jest to samo co f(x) tylko inaczej zapisane ?
30 lis 15:04
Mateusz:
tak
30 lis 15:04