.
Helpp: Wiadomo ,ze log
6 2= a .Wyznacz w zależności od a log
24 36
wskazówka?
29 lis 23:15
M4ciek:
log62 = a , a to drugie? log24 = 36?
29 lis 23:20
Bogdan:
| | 1 | |
Wskazówka: logan b = |
| loga b |
| | n | |
29 lis 23:21
Helpp: drugie: log24 36
29 lis 23:28
Bogdan:
| | log6 36 | |
Log24 36 = |
| |
| | logc (6*22) | |
29 lis 23:37
Helpp: logc(6*22) ...wiec to "c" = ...?
29 lis 23:44
Eta:
| | log636 | | 2 | | 2 | |
to: log2436= |
| = |
| = |
|
|
| | log624 | | log6(22*6) | | 2log62 +log66 | |
29 lis 23:58
Helpp: dziękuje
30 lis 00:05