matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??????????????????
kamil:
35,475−22%=
?
29 lis 20:39
kamil:
29 lis 20:41
kamil:
−22%vat
?
29 lis 20:41
ysiulec:
Liczysz sobie 22% z 35,475 35,475 * 22 / 100 = 7,8045 22% z 35,475 = 7,8045
29 lis 20:44