matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi
sam:
(−0,2
3
)x0,2
4
x(−0,2
4
)
Witam czy ktoś może mi rozpisać te działanie
bo
−(−0,2
4
x0,2
6
)
już się gubie w tych minusach. Znak "x" to mnożenie.
29 lis 20:13
sam:
29 lis 20:19
magda:
(0,2)
3+4+4
(0,2)
11
=
=(0,2)
11−10
=0,2
(0,2)
4+6
(0,2)
10
29 lis 20:32
sam:
dziekuje
29 lis 21:00