matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
???
90 KUBA :):
oblicz A ∪ B, A \ B, B \ A oraz A ∩ B jeżeli: a) A={−2,0,1,3,5} B={−1,0,3,5,7} b) A=(−3;5) B=<0,7)
29 lis 16:56
magda:
a) A∪B={−2,−1,0,1,3,5,7} A∩B={0,3,5} A\B={−2,1} B\A={−1,7}
29 lis 20:56