matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
anetaaaaaaaa:
prosze pomóżcie musze to zrobic na jutro
49
−
155
7 −−−−−−−−−−−−−− 7
−
299
28 lis 19:56
magda:
(7
2
)
−155
7
−310
7
=7
=7 7
−310−(−299)
=
7
−299
7
−299
7 7
−11
=7
1+(−11)
=7
−11
28 lis 20:00
anetaaaaaaaa:
dziekuje
28 lis 20:00