matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
|x+3|+2=0 jakie jest rozwiazanie?
wojtek:
|x+3|+2=0 jakie jest rozwiazanie?
28 lis 13:22
Tragos:
|x+3| = −2 ⇒ brak rozwiązań, ponieważ wartość bezwzględna z dowolnego wyrażenia zawsze jest nieujemna
28 lis 13:23
wojtek:
dzieki
28 lis 13:24