matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
na bokach trójkąta równobocznego ABC...
kasiacookie:
na bokach trójkąta równobocznegoABCtak wybrano punkty E,F,D ze /AE/ = /BF/ = /CD/ =
1
3
/AB/ udowodnij ze trójkąt EFD jest równoboczny i ze DE⊥AB, EF⊥ BC, DF⊥AC
28 lis 12:07