Help me ;<
Plamuel: Nie wiem o ogóle o co w tym chodzi

Gdy x*y = 1 to |x|....|y|
Gdy y= −x to |x|....|y|
Gdy x=y to |x|...|y|
"..." − tam trzeba coś wpisać tylko niestety nie wiem co
27 lis 16:22
zaba90: podejrzewam że znaki ≤,≥ <, >,=
27 lis 16:25
Plamuel: a wiesz może jak ma to wyglądać

;>
Wydaje mi się, że tak
1. =
2.=
3.=
Pewnie źle. ale na chłopski rozum tak to wygląada
27 lis 16:27
zaba90: też tak myślę ale mogę się mylić
27 lis 16:32
Plamuel: aaaa zapomniałem o poleceniu

"Uzupełnij sensownie puste miejsca" myślisz, że bd git

;>
27 lis 16:34