Wyłącz czynnik przed znak pierwiastka
mateusz: Wyłącz czynnik przed znak pierwiastka : 3√250
27 lis 13:53
Grześ: rozłóz w pierwiastku na 125*2
27 lis 13:53
Amaz:
Takie łatwe... byś się wstydził.
27 lis 13:54
Tomek.Noah: 3√125*2=3√125*3√5=53√5
27 lis 13:54
mateusz: Dzieki
27 lis 13:56
think: mateusz... a widzisz chociaż w którym miejscy Tomek zrobił literówkę, bo jak to na żywca
przepiszesz to będziesz miał źle.
27 lis 14:00
M4ciek: A nie tak :
3√125 *
3√2 = 5
3√2
27 lis 14:01
Tomek.Noah: hihi
27 lis 14:03
majka: jak to sie robi bo ja nei wiem
25 wrz 17:06