matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rowiąż równanie
guciu:
Rowiąż równanie z
6
=(1+3i)
12
27 lis 13:06
sushi_ gg6397228:
z=(1+3i)
2
27 lis 13:10
guciu:
Czy wynik będzie z=1+6i−9
27 lis 13:17
sushi_ gg6397228:
1−9=....
27 lis 13:18