matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
SYmetrie
Manaconda:
Obrazem punktu A=(199,397) w symetrii osiowej względem prostej a jest punktu B=(−201,−403) a obrazem punktu C=(−199,−404) w tej symetrii jest punkt D=(201,396). Narysuj prostą a w układzie współrzędnych.
27 lis 12:55