matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak rozwiązać te całeczki ;
monika:
jak rozwiązać te całeczki ; ∫((−2x−1)cos(x+1))dx ∫(xsin(2x+1))dx ∫((1−2x)e
x
−
2
)dx
27 lis 12:06
sushi_ gg6397228:
przez czesci 1) u= −2x−1 v'= cos (x+1) u'= ... v= ......
27 lis 12:58